Team building Outdoor

Team Building na otvorenom / Outdoor Team Building

Konačno smo dočekali lepo vreme i svi smo super raspoloženi, puni energije i radnog elana. Vreme je da odemo negde u prirodu, jer svakako veliki deo dana provodimo u kancelariji ili nekom drugom zatvorenom prostoru, pa malo svežeg vazduha ne može da šteti. Izaberite neki od naših team building outdoor programa!

  • Igre bez granica
  • Jedna porodica
  • Izgubljeni u prostoru
  • City break
  • Preason break

Igre bez granica

Vi dobro znate da u zdravom telu leži zdrav duh, volite da se takmičite i adrenalin je ono što vas pokreće. Za vas možemo organizovati posetu adrenalin parku, rafting, karting, free climbing ili različita takmičenja u ekipnim sportovima, popularnim igrama ili zabavnim aktivnostima (trka u džakovima, povlačenje konopca, trke kolica, pronalaženje predmeta vezanih očiju, poligoni, itd). Garantujemo da ćete se osloboditi stresa i napetosti, a uz put poboljšati i svoju fizičku spremnost.

Jedna porodica

Najbolji timovi su poput članova porodice, a da bi porodičnu atmosferu i bliskost negovali i na radnom mestu, predlažemo team bulding koji će uključiti i članove porodica zaposlenih. Jedna porodica programi obuhvataju različite igre, uz koje će se svi, bez obzira na uzrast, dobro zabaviti i uživati. Na obroncima Fruške Gore ili na nekom jednako lepom mestu, organizovaćemo druženje u opuštenoj atmosferi, gde će svi napuniti baterije, dodatno se zbližiti i povezati, naučiti da se oslanjaju jedni na druge. Baš kao prava porodica.

Izgubljeni u prostoru

Veštine orjentacije, timskog rada i koordinacije su veoma bitne i na radnom mestu, pa hajde da ih dodatno usavršimo. Odvešćemo vas u prirodu, dati posebno pripremljenu mapu i zadatak da za što kraće vreme stignete na cilj. Moraćete pronaći kontrolne tačke i rešiti zadatke (zagonetke, logički ili fizički izazovi) koji vas na njima očekuju. Sve u svemu, biće nezaboravno, a pobednički tim čeka i posebna nagrada.

City break

Možda niste toliki avanturisti, ali uživate da budete turisti, pa čak i u svom gradu i okolini. Ne brinite, i za vas smo pripremili nešto posebno. Uz pomoć licenciranog vodiča, na biciklu, skuteru ili nekom drugom zanimljivom prevoznom sredstvu, doživećete svoj grad na neki potpuno nov i zanimljiv način. Uz mnošto zanimljivih priča, legendi i anegdota, podsetićemo se tradicije i istorije i napraviti ugođaj za sva vaša čula.

Preason break

Ako ste ljubitelji akcije i adrenalina, onda je ovo program kao stvoren za vas. Bićete zarobljeni u ćelijama, okruženi čuvarima, u zatvorskoj uniformi, sa lisicama, a možda čak i vezani i moraćete koristiti svu svoju inteligenciju, koncentraciju i snalažljivost kako bi uspeli neopaženo da pobegnete. Zvuči napeto kao na filmu, zato što tako i jeste, ali nećemo previše da vam otkrivamo.