Team building Indoor

Team Building u zatvorenom / Indoor Team Building

Iako se team building događaji najčešće organizuju tokom proleće i početkom jeseni, ne smete zapostaviti svoje zaposlene ni u ostalim periodima, jer se timski duh mora konstantno negovati. Team building aktivnosti u zatvorenom prostoru mogu biti jednako zanimljive, opustiti vas i pripremiti za nove radne pobede. Izaberite neki od naših team building indoor programa!

  • Team playing
  • Znanje je moć
  • Kaži mi, kaži
  • Shhh…No words needed
  • Team bonding za hedoniste
  • Commercial break

Team playing

Nećemo dozvoliti da loši vremenski uslovi spreče mogućnost za zabavu i razonodu. Za vaše zaposlene možemo organizovati puno zabavnih igara, takmičarskog ili netakmičarskog karaktera, čak i u zatvorenom prostoru i pružiti iskustva kojih će se dugo sećati i koja će sa osmehom prepričavati. Naš Team playing program obuhvata odlazak u room escape, paintball, laser tag, gaming, free climbing, kuglanje, bilijar, pikado ili bilo koju drugu igru u kojoj ćete uživati. Naravno, sve to organizovano dopunjeno drugim zanimljivim sadržajima i organizovano na Top Team način . Let’s play!

Znanje je moć

Svi mi dobro znamo kako je znanje najznačajniji resurs i jedini koji se deljenjem uvećava, pa smo osmislili niz interesantnih aktivnosti kroz koje ćemo učiti i usvajati nova znanja kroz igru i u opuštenoj atmosferi. Kreiraćemo zanimljive kvizove znanja i zapažanja na temu koju se dogovorimo, od aktuelnih tema iz vaše industrije do univerzalno korisnih sadržaja, malo se takmičiti i puno naučiti. Naravno, nagradićemo i one najbolje. Ovaj program se odlično dopunjuje sa seminarima i edukacijama koje organizujemo. Taman da proverimo koliko pažljivo ste slušali.

Shhhhh…Bez reči

Već godinama slušamo o ulozi i značaju neverbalne komunikacije i zaista je tačno da se toliko toga može reći, a da ne koristimo reči. Pa hajde da vežbamo…Program obuhvata svima dobro poznate i drage igre pantomime, gde se zadati pojam treba objasniti mimikom i govorom tela, i piktomime, gde se zadati pojam treba objasniti putem crteža. Obe igre doneće puno smeha i dobre zabave, ali i značajno unaprediti veštine komunikacije i prezentacije vaših zaposlenih.

Kaži mi, kaži

Program je osmišljen kako bi se članovi tima još bolje upoznali i stekli poverenje jedni u druge, jer poverenje je osnova dobrih međuljudskih odnosa i saradnje. Kroz različite igrice učesnici će imati zadatak da podele sa kolegama neku svoju tajnu, anegdotu sa posla, neprijatno iskustvo, najdražu uspomenu iz detinjstva, kom kolegi se najviše dive i zašto, pogađaće koliko se međusobno dobro poznaju…Jedno je sigurno, nakon ovog programa će jedni drugima postati mnogo više od osobe sa kojom dele radni prostor.

Team bonding za hedoniste

Nisi svi ljudi baš ljubitelji sporta, neki više vole da uživaju u iću i piću. Ako vaši zaposleni spadaju u drugu kategoriju, i za njih imamo super predloge i team building radionice. Možemo organizovati pivsku ili vinsku radionicu u autentičnom okruženju, u zavisnosti koje vam piće bolje klizi niz grlo. Za ljubitelje dobrog zalogaja tu je i kuvarska radionica (team cooking), gde će se takmičiti u pripremanju hrane. Šta god da izaberete, užitak je zagarantovan, kao i uspomene koje ćete sa kolegama još dugo prepričavati.

Commercial break

Ah, te reklame…Neki ih vole, neki mrze, ali sigurno je da nema ravnodušnih. Jeste li probali da osmislite sami svoju reklamu? Pa ko bolje poznaje vašu kompaniju, proizvode i usluge i ko bolje može da ih predstavi kupcima od vas samih? Bićete podeljeni u timove, gde će svaki imati zadatak da osmisli koncept reklame, izabere glumce, lokaciju, rekvizite, slogan i sve što je potrebno za super reklamu za određeni proizvod, a na kraju ćemo ih zajedno gledati na platnu i izbrati pobednika. Ovaj team bulding program podstiče kreativnost i inovativnost kod svih učesnika, a možda otkrijete u svojim redovima i nekog marketing experta, nikad se ne zna…